torsdag 30 juni 2011

EODT


Grönt blev det idag. Har använt paletten Absolutely fabulous eyes från Viva la Diva. Jag började med att lägga den gulbeiga längst in på ögat, men det blev inte så bra så jag la den ljusaste av de gröna över. Längs globlinjen tog jag den mörka av de två gröna och som highlighter den gulbeiga.

Längs undre ögonlocket har jag dragit ett streck med pennan Vanilla från MUS och längs övre fransraden ett streck med svart gelliner även den från MUS. Mascaran är Oriflames Wonder Lash.

måndag 27 juni 2011

Oriflame - Wonder lash


Wonder Lash waterproof mascara


Jag fick Oriflames Wonder Lash waterproof mascara när jag köpte någon tidning (tror att det var Amelia). Nu har jag använt den ett tag och tänkte att jag skulle göra en resencion.

Först tyckte jag att borsten var väldigt tunn och vinglig men jag vande mig snabbt och fransarna blev snygga. Men när de var nymålade kladdade de gärna ner nedanför ögat så att jag fick en eller två svarta prickar.

Tyckte att den var svår att få bort. Med vanlig rengöring blev det mycket kvar, såg ut som en tvättbjörn...Med ögonmakeupremover gick det mesta bort men det fanns ändå lite svart kvar.

Jag ger den tre klöver av fem möjliga. En helt ok mascara men inte mer

lördag 25 juni 2011

Konad

Dottern har målat naglarna med konadstämpel. Det blå lacket är Caribbean Blue från China Glaze. Vitt konadlack och leopardmönstret från platta M57

torsdag 23 juni 2011

EODT - Viva la Diva


Idag invigde jag min nya palett från Viva la Diva. Längst in har jag lagt den ljusa av de två lila skuggorna  och i globlinjen den dovare av dem. Som highlighter har jag den beige/gula (men det syns knappt)


Mascaran är Oriflames Wonder Lash och längs övre fransraden har jag dragit en linje med svart gel liner från MUS

tisdag 21 juni 2011

EODT


Dagens sminkning gick i rosa. Först tog jag eyeprimer clear från MUS sen la jag Alyssa från MAD över nästan hela ögonlocket. Längs globlinjen tog jag Farrah och som highlighter Glee båda från MAD.

Längs övre fransraden drog jag ett tunt streck med Darkest Shadow och längs inre fransraden tog jag Vanilla båda från MUS. Mascaran blev Oriflames Wonder Lash

söndag 19 juni 2011

Rea på Kicks

Jag var inne på Kicks och kollade deras sommarrea. Detta var vad jag kom hem med: två express star gloss från IsaDora nr 59 reflecting oyster och nr 50 reflecting white, en palett med ögonskuggor från Viva la Diva och min gamla trotjänare till mascara False Lash Effect från Max Factor men denna sommar i röd förpackning.

Ord pris 548 kr jag gav 205 kr så jag får väl känna mig ganska nöjd

onsdag 15 juni 2011

EODT


Idag blev det Make Up Store rakt igenom. Började med deras eyeprimer clear sen drog jag ett streck med pennan Wooden Metal längs övre fransraden.

På inre halvan av ögonlocket och som highlighter har jag Charity och på yttre halvan av ögonlocket upp längs globlinjen har jag Dagger. Mascaran är återigen Oriflames Wonder Lashmåndag 13 juni 2011

EODT - beige

Först har jag lagt eyeprimer clear från MUS efter det  har jag lagt Sin på inre halvan av ögonlocket och Smog på yttre halvan. Båda skuggorna kommer från Urban Decay.
Highlighter är Muffin från MUS och längs övre fransraden har jag lagt på Coffe från MAD med blöt pensel. Längs inre fransraden har jag Vanilla från MUS och mascaran är min gamla trotjänare Max Factors False Lash Effect

lördag 11 juni 2011

EODT

Återigen en väldigt neutral sminkning. Först har jag använt eyeprimer clear från MUS. Sen tog jag pennan Silver Soil från MUS och drog ett streck längs övre fransraden.

Längst in på ögonlocket har jag lagt den allra ljusaste (den mest beige) skuggan från Body Shops shimmer cube och på yttre halvan den ljusaste av de bruna. Som highlighter har jag Muffin från MUS.

Mascaran är ny för dagen. Det är Oriflames Wonder Lash Waterproof som jag fick i ett nummer av Amelia. Först tyckte jag att borsten var väldigt lång och smal (jag är ju van vid MaxFactors korta knubbiga borste) men resultatet blev bra.

tisdag 7 juni 2011

Body Shop - Almond Oil Daily hand & Nail Cream


Body Shop - Almond Oil Daily hand & Nail Cream


I min julstrumpa från Body Shop fick jag en tub Almond Oil Daily hand & Nail Cream och jag tänkte att det kanske skulle vara dags att lämna en recension så här ett halvår senare.

Den luktar ganska gott, den luktar betydligt godare än deras Hemp - handprotector. Den tränger in ganska snabbt men lämnar en lite kladdig känsla som håller i sig en stund. Jag brukar smörja in mig innan jag går och lägger mig och då gör det inte så mycket.

Jag har använt den som handkräm hur den är för naglar och nagelband kan jag inte svara på eftersom jag har använt nagelbandsolja från Orly samtidigt.

På det stora hela gillar jag den och tycker nog att jag kan rekommendera den. Jag skulle nog ge den fyra klöver av fem möjliga.


söndag 5 juni 2011

Clinique high impact mascara

Skimmerskuggan tipsade om att man kunde köpa små mascaror på Kicks. Jag gick dit och köpte mig två stycken. Jag tycker bättre om små mascaror eftersom jag byter så pass ofta som 1 gång i månaden (annars börjar ögonen klia).

Dessutom visade det sig att det var billigare att köpa två små än en stor. Jag kunde köpa två små för 100 kr eller en stor för 205 kr. Skillnaden i mängd var 1 ml mascara.

torsdag 2 juni 2011

EODT - diskret

Diskret är ordet för dagen. Jag har använt Naked Eye-paletten från Too Faced. Jag började med eyeprimer clear från MUS sen tog jag

Satin Sheets och som highlighter tog jag In the Buff. På den yttre halvan började jag med Pillow Talk men tyckte inte att den syntes alls så jag bytte till Like a Virgin.

Längs övre fransraden har jag lagt Lap Dance och på inre fransraden har jag dragit pennan Vanilla från MUS.
Mascaran är Max Factors False Lash Effect