fredag 27 maj 2011

EODT - Grått

Idag blev det grått. Först har jag tagit lagt eyeprimer clear från MUS sen tog jag Stray från MUS på den inre halvan och Gunmetal från Urban Decay på yttre halvan.
Längs övre fransraden har jag dragit ett streck med den svarta pennan som följde med paletten och som highlighter har jag använt Pink Frost från MUS. Ögonbrynen har jag markerat med brun Brow Fix från FACE

Och i ögonvrån duttade jag lite med den gula pennan från MUS Cover All Mix-pennor. Den drog jag även längs den inre fransraden

onsdag 25 maj 2011

Highlighter

 
Mina tre favoriter kommer alla tre från MUS. Det är Pink Frost  Muffin och Charity de ligger i den ordningen på bilden. När jag har dem beror lite på årstiden och så klart på den övriga makeupen.


Pink Frost drar åt det rosa hållet. Den ganska ljus och har en kall ton
Muffin går lite mer åt beigerosa och har en ganska varm ton
Charity är också varm i tonen men går mer åt det gula hållet

måndag 23 maj 2011

EODT

 
Idag blev det paletten från Urban Decay. Jag har lagt Sin på inre halvan av ögonlocket. Måste säga att  Sin, var snyggare på än vad jag trodde när jag såg den i paletten. På yttre halvan har jag lagt Mildew som var lite grönare än jag ville. Kombinationen duger men inte mer.Highlighter är en av mina favoriter Muffin och längs övre fransraden har jag dragit ett streck med Wooden Metal, längs den inre har jag dragit ett med Vanilla alla tre kommer från MUS. Mascara Max Factors False Lash Effect

lördag 21 maj 2011

EODTLängst in på ögonlocket har jag lagt Maui Wowie från Urban Decays AMMO-palett och på yttre halvan la jag Envy från MAD och highlighter är Charity från MUS. Längs övre fransraden har jag dragit ett streck med svart gelliner från MUS och mascaran är MaxFactors FalseLashEffect.
Hoppsan bilden blev på sniskan

torsdag 19 maj 2011

Dermalogica - Jersey Beauty Company

Varför är det så dyrt med Dermalogicas produkter här hemma i Sverige? Nu har jag fått min leverans från Jersey Beauty Company och det är minst 210 kr billigare än om jag handlat här hemma

Jag köpte ögoncremen multivitamin power firm ur deras serie age smart och soothing eye make-up remover. Ögoncremen kostade £ 29,98 och removern £ 15,92 och frakt £ 3. Sen lägger banken på ett växlingspåslag på 1,5% så totalt betalade jag 467,65 SEK.

Jag kollade lite här hemma bla på donnabeauty.se, visageonline.se, hudvårdsbutik.se, beautysecrets.se och då hade jag som billigast kommit undan med  678 SEK och då har jag inte räknat in eventuell fraktkostnad.

De skickar alltid med lite prover
Dessutom är det snabb leverans, jag brukar få sakerna inom en vecka. Det har bara hänt någon gång att det har tagit tid och då verkar det som om tullen gjorde ett stickprov. Men eftersom vi är med i EU så tillkommer inga extra tullavgifter eller moms.

tisdag 17 maj 2011

Dreams Unlimited från Body ShopHar ni provat Body Shops Dreams Unlimited?  Jag tycker att den luktar jättegott. Jag använder Body Wash och Body Lotion. De luktar så pass kraftigt att man inte behöver någon parfym.


När jag handlade fick jag ett prov med Eau de parfum i samma serie. Tyckte först att den luktade jättegott. Men efter ett tag (en månad) tycker jag att innehållet i flaskan luktar lite härsket. Vet inte om det är inbillning eller inte. Men för mig räcker det gott med duschcreme och hudcreme

söndag 15 maj 2011

EOTD - dagens

Idag blev det grönt för hela slanten. Först primer och sen URB från Urban Decay längst in på ögat. På yttre halvan tog jag Dagger från MUS och som highlighter har jag Charity också den från MUS.
Längst in i ögonvrån duttade jag lite Satin från MUS och sen drog jag ett streck med Wooden Metal längs övre fransraden och ett med Vanilla innanför den undre fransraden. Båda pennorna från MUS. Mascaran är False Lash Effect från MaxFactor

tisdag 10 maj 2011

EODT - Too Faced


Idag har jag använd Too Faced -paletten Naked Eye men det syns knappt.

Som highlighter har jag In the Buff och längs inre delen av ögonlocket tog jag Pink Cheeks och på yttre halvan Birthday Suit. Sen drog jag en linje med Lap Dance längs övre och undre fransraden.
Mascaran är Mac Factors False Lash Effect och längs inre fransraden har jag den ljusaste av CoverAllMix-pennorna från MUS. Det blev en ganska osynlig sminkning idag
Too Faced  Naked Eye

lördag 7 maj 2011

EODT -Urban Decay

Idag blev det grön och brunt och det mesta har jag hämtat från Urban Decays palett.


Som highlighter har jag använt den ljusaste av de bruna skuggorna Half Baked sen tog jag den gröna URB på nästan hela ögonlocket. Ytterst och upp längs globlinjen tog jag den mellanbruna Smog. Längs övre fransraden och halva undre har jag dragit ett streck med den svarta pennan som hör till paletten.
  

Macaran är Max Factor False Lash effect och längs inre ögonlockskanten har jag dragit ett streck med Vanilla från MUS. Dessutom har jag duttat lite Mist från Face längst in i ögonvrån

onsdag 4 maj 2011

EODT - Beige och brunt

Idag har jag kört pepparkaksstyle och nästan bara använt bruna toner. Jag använde alla tre bruna som finns i min palett från Urban Decay.

På inre halvan av ögonlocket har jag lagt Half Baked och på yttre halvan och upp längs globlinjen har jag Smog sen la jag en linje med Twice Baked längs ögonfranskanten.

Som highlighter har jag Muffin från MUS och allra längst in i ögonvrån har jag duttat lite Satin även den från MUS. Mascaran är MaxFactors False Lash Effect.


söndag 1 maj 2011

EODT - lite år blått men ganska misslyckad

Idag har jag använt mig av den lilla svarta paletten från Urban Decay. Längst in har jag lagt Maui Wowie och på yttre halvan av ögonlocket har jag Shattered som highlighter tog jag Polyester Bride. Längs yttre fransraden la jag ett streck med svart gel liner från MUS. Mascara är MaxFactors False Lash Effect
Den blå Shattered  och highlightern  Polyester Bride passar bra ihop men de passar inte så bra ihop med Maui Wowie som är lite varmare i tonen. På bilderna ser det bra ut men i verkligheten var jag inte alls nöjd med kominationen.

Det är de tre skuggorna längst ner till vänster på paletten som jag har använt