torsdag 28 april 2011

EODT- Too Faced

Idag har jag använd Natural Eye från Too Faced. Först la jag primer från MUS och sen tog jag

Silk Teddy på inre halvan av ögonlocket och på yttre halvan började jag med Honey Pat men tyckte inte att det blev så bra så jag la Push-Up  över. Som highlighter tog jag Heaven och som eyeliner använde jag Sexpresso.

Mascara är som vanligt min gamla trotjänare från Max Factor nämligen False Lash Effect och längs inre ögonlinjen drog jag ett streck med den ljusaste av CoverAllMix-pennorna från MUSNatural Eye från Too Faced

tisdag 26 april 2011

EODT

Lite påskgult i efterskott. Längst in har jag Sunshine och Trustful på yttre halvan båda från MAD. Highlighter är Charity från MUS.Längs övre fransraden har jag dragit ett streck med Umbria från FACE och jag har använt MaxFactors FalseLashEffect svarta mascara


söndag 24 april 2011

EODT - vårgrönt

Idag kör jag vårgrönt. Jag började med URB från Urban Decay på  inre halvan av ögonlocket och tog Mildew samma märke men annan palett på yttre halvan. 

Highlighter blev gamla trotjänaren Muffin från MUS.
Längs med franslinjen provade jag att lägga Mildew igen men det blev inte så bra så jag drog ett streck med Wooden Metal från MUS istället. Mascaran är MaxFactors False Lash Effect.


torsdag 21 april 2011

EODT - Too Faced Naked Eye

Idag ville det inte bli några hyfsade bilder så ni får hålla till godo med dessa. Jag körde Naked Eye från Too Faced nästan rakt igenom.

På inre halvan av ögonlocket har jag lagt Satin Sheets och på den yttre Lap Dance. Som highlighter tog jag Pink Cheeks och runt ögat la jag en linje med Unmentionables
Mascaran är Mac Factors False Lash Effect och längs inre fransraden har jag den ljusaste av CoverAllMix-pennorna från MUS
En väldigt diskret make up är väl det minsta man kan säga om denna ...

onsdag 20 april 2011

EODT -Urban Decay


I dag har jag invigt den ena av paletterna från Urban Decay. Det blev en ganska neutral brun sminkning.Som highlighter har jag använt den ljusaste av de bruna skuggorna Half Baked  och även innerst på ögonlocket. Lät den tona över till den mörkare bruna Smog och allra ytterst och längs globlinjen har jag den mörkaste Twice Baked. Längs övre fransraden och halva undre har jag dragit ett streck med Umbria från Face

Macaran är Max Factor False Lash effect och längs inre ögonlockskanten har jag dragit ett streck med Vanilla från MUS


måndag 18 april 2011

Too Faced Primer


Ytterligare en primer blev det på resan. Passade på att köpa Too Faced Shadow Insurance.

Nu har jag flera stycken att testa innan jag kan uttala mig om vilken som blir min favorit.

lördag 16 april 2011

Urban DecayYtterligare en palett till samlingen blev den här från Urban Decay. Sex skuggor, en svart penna och en liten primer (som jag av någon anledning inte tog med på bilden).

Skuggorna är lite dova i färgen men har ett fint skimmer.

torsdag 14 april 2011

Too Faced

På Sephora passade jag på att köpa två Too Faced-palleter, Natural Eye och Naked Eye. Jag har sett båda på olika bloggar och tycker att de har fina neutrala färger. Ser verkligen fram emot att få testa dem.

Naked Eye

Natural Eye

tisdag 12 april 2011

Urban Decay Eyeshadowprimer

Nästan alla rekommenderar den här primern Eyeshadow Primer från Urban Decay. Jag har läst att den nu fanns i tub och enligt Sephora's hemsida finns den fortfarande.

Men inte då. Tuben var en "limited edition" och kan nu bara beställas på deras hemsida. Det hjälper ju inte mig eftersom Sephora inte levererar till Sverige. Jag köpte därför denna lite otympliga flaska - för jag måste ju testa ; )

måndag 11 april 2011

Benefit - Dandelion

Benefit - Dandelion


Fru Choklad tipsade mig om detta rouge. Jag använder nästan aldrig rouge och hon sa att då är det här perfekt för mig eftersom det inte syns men ändå gör att man ser pigg och fräsch ut. Det kan vara det som behövs när man är blek och glåmig en tråkig vinterdag.

Nu har jag köpt den och lovar att rapportera vad jag tycker när jag har använt den.


fredag 8 april 2011

Hemma igen

Jag har varit en sväng i USA och handlat lite på Sephora, MAC och Vicorias Secret. Ska presentera lite här efter hand.


Hand and Body Cream


Självklart var jag tvungen att gå in på Victoria's Secret och handla Pear Glacé som jag hört så mycket om och sett hos kompisar men inte provat själv.


Shower Cream

 Jag köpte två sorters duschkräm: Exhilarating Body Wash och Nourishin Bath and Shower Cream, en hudlotion och ett bodybutterBody Butter
Både Body Creamen och Body Butter tränger in snabbt utan att det blir kladdigt
Body Wash

Jag tycker om doften på de här produkterna. Det luktar päron utan att vara för påträngande