fredag 18 mars 2011

EOTD - dagens

Det verkar som om jag är inne i en beige och brun period... Här kommer dagens neutrala sminkning.


Här har jag tagit lite gamla favoriter. Det är Sequin på den inre halvan av ögonlocket och Andulucite på den yttre halvan, båda kommer från MAD. Allra längst in i ögonvrån har jag duttat lite Satin från MUS (den är vit men ser av någon anledning blå ut på bilden...)

Längs övre fransraden har jag med blöt pensel dragit ett streck med Coffee från MAD och innanför nedre fransraden har jag dragit ett med Vanilla från MUS.

Som highlighter har jag Muffin från MUS och mascaran är den gamla trotjänaren Max Factor False Lash effect.

måndag 14 mars 2011

Svea


Svea från Make Up Store
Det där "temedmjölklacket" i förra inlägget var så fruktansvärt tråkigt och menlöst. Jag drog på ett lager Svea över och resultatet ser ni här.

Svea är väl inte heller något spännande flashigt lack men det är klart roligare än Charlotte. Svea fick jag oxå på en medlemskväll hos Make Up Store. Det är lite brunare än gårdagens lack och dessutom är det lite glittrigt. Ett perfekt neutralt lack att ha om man vill se snygg och vårdad ut om man t.ex ska på anställningsintervju eller liknande.

torsdag 10 mars 2011

Te med mjölk

Charlotte från Make Up Store
För tillfället har jag ingen lust att hålla på med roliga nagellack eftersom mina naglar så fruktansvärt tråkiga och förstörda. Men då  jag skulle iväg och behövde se lite vårdad ut tog jag ett ganska neutralt lack som jag fått en medlemskväll  på Make Up Store. Det är Charlotte som ser ut precis som te med mjölk. Ett ganska mesigt beige lack.
Jag har tre tunna lager och som ni ser fick jag ett jack på långfingret som lacket sen inte lyckats dölja. Över har jag ett lager med SecheVite Dry fast top coat

måndag 7 mars 2011

Dagens sminkning gick i ödlans färger

Idag blev det grönt och gult, det ser nästan ut som färgerna på en ödla. Det gula längst in är sunshine och på yttre halvan har jag aquadelic båda från MAD. Som highlighter tog jag först charity från MUS men den syntes inte så mycket så jag la ett lager creamy butter från MAD över.

Längs med övre fransraden drog jag ett streck med wooden metall från MUS och sen glömde jag mascaran innan jag tog fotot. Men la på den innan jag gick hemifrån...