söndag 31 oktober 2010

Orly Rockin' Rocket

Dags för det andra av de tre Orly-lack från Nailmail som jag beställde. Det är "Rockin' Rocket". Det såg inte så märkvärdigt ut i flaskan men jag gillar det.

Orly Rockin' Rocket
Vet inte hur jag bäst ska beskriva det men tänk rostrött fast lite lila.... Jag tycker att färgen på bilden stämmer rätt bra.

Jag har målat två lager med Orlys "Rockin' Rocket" och det täcker bra (inte alls lika rinnigt som "Galaxy Girl" var). Över det har jag som vanligt lagt ett lager "Seche Vite - dry fast top coat"

Orly 40307 Rockin' Rocket

lördag 30 oktober 2010

Orly Galaxy Girl



I flaskan skimrar det jättefint i lila och blått, riktigt metallskimmer. Men när jag stryker på första lagret är det bara brunt. Andra strykningen samma sak- brunt. Först på tredje strykningen tycker jag att det blir mer lila av det.

Om man bara sitter och tittar på naglarna är det inget speciellt med det här lacket tycker jag. Men när man rör händerna kommer skimmereffekten fram.

Jag tycker att det var rätt rinnigt att måla med. Här har jag målat fyra lager med Orlys "Galaxy Girl" från Orlys "Cosmic Fx-kollektion" och över det har jag ett lager "Seche Vite - dry fast top coat".

Det var svårt att få bra bilder på det här lacket och som ni ser är topparna lite skavda, det beror på att det är tredje dagen med samma lack (det sitter bra). Ett fint lack men ändå lite av en besvikelse, jag hade väntat mig mycket mer av metallskimmer av det.

torsdag 28 oktober 2010

Orly Cosmic FX

Rockin' Rocket, Naughty or Nice och Galaxy Girl
Nu har jag fått de tre lack från Orlys Cosmic FX som jag beställde från Nailmail.  Den här gången hade jag tagit "Vampy-paketet"och det innehöll Rockin' Rocket, Naughty or Nice och Galaxy Girl.

Det kommer att komma swatchar på lacken senare men den här veckan måste jag vara lite diskret

tisdag 26 oktober 2010

Orly Chocolate Martini

Orly Chocolate Martini 48632/B
Provade Orlys "Chocolate Martini" och måste väl säga att så värst mycket choklad är det inte över detta lack. Den är mer kopparfärgad som en alldeles ny 50-öring.

Här har jag målat två lager med Orlys "Chocolate Martini" och över det har jag ett lager Seche Vite - Dry Fast Top Coat

onsdag 20 oktober 2010

Make Up Store - Age perfect serum


På sista klubbkvällen köpte jag denna. "Age Perfect Serum" enligt beskrivningen ett serum som är specialgjort för åldrad hud.

När man tar en klick så kan man först få känslan av vaselin men det är helt fel. Den tränger in snabbt och lätt i huden och den luktar SÅ gott. Jag brukar smörja in mig innan jag går och lägger mig bara för att få njuta av doften.

Priset är 375 kr och den är väldigt dryg. Om den ska betygsättas ger jag den 4 klöver av 5 möjliga.

måndag 18 oktober 2010

IsaDora Graffiti Black Tag och Nubar Oro

Nubar Oro NVG279 och IsaDora Graffiti Black Tag
Först har jag målat två lager med "Oro" från Nubars Venetian Glasskollektion. Lacket är underbart det verkligen lyser som höstlöv.

Över det har jag ett lager av IsaDoras svarta Graffitilack "Black Tag" och över det har jag Seche Vites "Dry Fast Top Coat".

Jag gillar den här kombinationen det är lite tiger över den...

fredag 15 oktober 2010

Nubar Prisms - Treasure

Nubar Treasure NPZ318

Nubars Treasure är ett lila holografiskt lack (lavendellila). Här har jag tre lager med Nubar ”Treasure” från Prilmskollektionen och över det ett lager med Seche Vite Dry Fast Top Coat.

Det behövs tre lager för att det ska täcka bra och för att det holografiska ska komma fram. Men sen gnistrar det verkligen oavsett från vilken vinkel ljuset faller på nageln

onsdag 13 oktober 2010

Nubar Prisms - Absolute

Nubar Absolute NPZ320
Här har jag tre lager med Nubars "Absolute" från Prismsserien över det har jag ett lager med "Seche Vite Dry Fast Top Coat".

Lacket är ett holografiskt ljusblått lack och det behövs tre lager för att det ska täcka ordentligt. Det är lätt att lacka med, det torkar fort och det holografiska kommer fram fint.

måndag 11 oktober 2010

Jag var på Åland i helgen och på båten sprang jag på två Orlylack som jag var "tvungen" att köpa. Det är "Limelite 48646/B" och "Chocolate Martini 48632/8"

torsdag 7 oktober 2010

Dagens sminkning

Här kommer dagens sminkning.


Jag använde mina skuggor från Make up Store. Först tog jag primer Clear och sen la jag ”Stray” på den inre halvan av ögonlocket och ”Crow” på den yttre halvan sen tog jag ”Pink Frost” som highlighter. Längs övre fransraden drog jag svart ”Gel liner” som jag täckte med ”Nightfall”. Alla skuggorna kommer från MUS. Mascaran är Maybellines ”Volum express turbo boost”


tisdag 5 oktober 2010

Klubbkväll på Make Up Store


Det var klubbkväll på Make up Store i förra veckan och detta är vad jag kom hem med.

Två grå ögonskuggor ”Stray” (den stora) och ”Crow” (den lilla). Dessutom köpte jag en brun ögonpenna ”Silver Soil”, en High Tech Lighter ”Sundust” och ”Age Perfect Serum”.

Som tack för att jag köpte två ögonskuggor fick jag penseln ”White blending Brush #117”. Den vanliga tackgåvan blev en necessär, den gröna ögonskuggan ”Breath” och det vita nagellacket ”Charlotte”.

Det var mycket folk eftersom det var första träffen efter sommaruppehållet och jag såg att riktiga proffsbloggare tog upp mobilen och fotograferade evenemanget. Så proffsig är inte jag, ni får nöja er med de bilder som jag tar när jag kommer hem.

lördag 2 oktober 2010

Stöd Rosa Bandetkampanjen




Under oktober kan man köpa den rosa "Försvarets Hudsalva" på Apoteket.

Om man gör det går två kronor av inköpspriset går till Rosa Bandetkampanjen