lördag 25 september 2010

Nubar Vino


Nubar Vino är ytterligare ett lack från Nubars "Venetian Glasskollektion". Det är ett djupt vinrött lack med mycket skimmer.

Här har jag målat tre lager med ”Nubar Vino” och över det har jag ett tjockt lager med ”Seche Vite Dry Fast Top Coat”
Det blev jättefint på men jag tror inte mina bilder gör det rättvisa. Fotona är tagna inomhsu med blixt. Ska se om jag kan få till några dagbilder och lägga till senare

Nubar Vino NVG283

torsdag 23 september 2010

Nubar - Arencia

Nubar Arencia NVG282

Här har jag målat två lager med "Nubar Arencia" från Nubars Venetian Glasskollektion och över det har jag ett lager "Seche Vite Dry Fast Top Coat". 


Precis som Nubar Oro är det här en härlig höstfärg. Det är en djupt orange färg med härligt "gnister" i färgen. Jag kommer inte på något bättre ord att beskriva det än gnister. Det är inte glitter utan mer åt metallichållet


tisdag 21 september 2010

Nubar - Oro


Här har jag målat tre lager med Nubar "Oro" och över det har jag ett lager av Seche Vite "Dry Fast Top Coat"

Lacket var väldigt lättmålat och jag tycker att det är en helt underbar guldig höstlövsfärg.

måndag 20 september 2010

IsaDora Graffiti - subway greenHär har jag först två lager med OPIs matta "Gargantuan Green Grape" och efter det ett lager med IsaDoras graffitilack "Subway Green" över alltsammans har jag lagt ett lager med "Seche Vite" Dry Fast TopCoat..

Jag tycker att "Subway Green" är ett av de graffitilack som är svåra att få bra. Pekfingret blev lyckat men lillfingret fick ett alldeles för tunt lager och därför blev det en klutt när jag försökte fixa till det

fredag 17 september 2010

EOTD - dagensSom primer har jag använt "Primer Clear" från MUS. Innerst på ögonlocket har jag lagt "Sunshine" och på  den  yttre  halvan "UR Mine" båda från MAD. Highlighter är "Charity" från MUS och längs inre  fransraden har jag dragit ett streck med ”Vanilla” från MUS. Mascaran är som nästan alltid Max Factors ”False Lash Effect” (svart).
torsdag 16 september 2010

Beverly BeauteMin beställning från Beverly Beaute har kommit. Den här gången har jag beställt tre Nubarlack: Oro, Vino och Arencia från deras höstkollektion. Jag beställde även två överlack det ena är Seche Vite Dry - Fast Top Coat som jag tycker jättemycket om och det andra är Poshe - Super-fast drying Top Coat som jag läst en hel del om och är lite nyfiken på. Eftersom mina naglar är så risiga just nu tog jag också  två nagelbandsoljor den ena är Orlys Cuticle Oil och den andra är OPIs Cuticle Oil på tub.

Jag tycker det fungerar bra att handla från Beverly Beaute. De gånger jag gjort det har jag fått sakerna efter lite drygt en vecka. Den här gången hade jag problem att få igenom betalningen, datorn ville inte gå vidare när jag klickade på "submit" men dagen efter hade jag ett mail i inkorgen där det stod att de tagit emot beställningen, pengarna drogs från kontot och sakerna kom som de skulle.

onsdag 15 september 2010

EOTD - dagensIdag körde jag lite guldbrunt.

Jag började med primer "Clear" från MUS. Efter det la jag "Encounter"  från MAD innerst på ögonlocket och på yttre halvan tog  jag  "Dagger" från MUS. Som highlighter använde  jag ”Charity” " från MUS och längs övre fransraden och halva undre har jag lagt "Army Green" från MAD med blöt pensel. Mascaran är Max Factors ”False Lash Effect” (svart).
tisdag 14 september 2010Idag blev det rosa/lila

Jag började med ”Eyeprimer Clear” från MUS. Över inre halvan av ögonlocket har jag ”Camisole” från MAD. Jag tyckte att den var svår att få på så att det såg bra ut, den ville inte riktigt täcka. På yttre delen av ögonlocket har jag ”UR Great” från MAD och som highlighter tog jag ”Muffin” från MUS. 
Längs övre fransraden och på hälften av den undre har jag svart Gel Eyeliner från MUS som jag sen har täckt med Microshadow ”Nightfall” också den från MUS. Till denna lilla anrättning har jag svart mascara ”Maybelline Volum express turbo boost” (låter nästan som om det vore en bil)

lördag 11 september 2010


”Oliva cuticle oil” säljs på apoteket för 46,50. Enligt tillverkaren är det en nagelbandsolja som tillför nagelbanden rikligt med fukt och näring och som stärker naglarna så att de inte skivar sig. Med andra ord precis vad jag behöver…
Jag gillar förpackningen som är lätt att ha med sig överallt. Min förra olja var i en liten flaska som gick sönder i väskan, det är ingen risk med den här. Längst ut sitter en liten pensel, genom att trycka på tuben blöter man penseln och stryker sen längs med nagelbandet och masserar in oljan

Ett tips är att även lägga en droppe olja längst upp under nageln och sen gnugga och gno lite så att oljan rinner ner och tränger in ordentligt.

fredag 10 september 2010

Nubar - Prisms Essence

Nubar Essence - NPZ317


Här är ytterligare ett av lacken från Nubars Prismscollection. Jag har målat  tre lager med ”Nubar Essence”  och över det ett lager med "Seche Vite - Dry Fast Top Coat"

Av de fyra lack jag har från Nubars Prismcollection är detta det jag tycker sämst om. När ljuset faller bra så är det helt underbart men oftast kommer inte det holografiska alls till sin rätt utan det ser mer ut som vilket glitter som helst. 

torsdag 9 september 2010

Spray CleanerHar köpt denna mycket prisvärda "Spray Cleaner for make-up brushes" på KICKS (59 kr).  Den är lätt att använda, bara att spraya på borsten och sen torka av på en bit papper. Ibland får man spraya två eller tre gånger innan det blir helt rent.

Jag köpte min i somras och nu har sprutpumpen gått sönder. Dåligt tycker jag med tanke på att jag knappt använt en fjärdedel av innehållet. Inte heller fanns det lösa sprutpumpar att köpa. Köpte en ny flaska och hoppas att den håller så pass bra att jag kan använda samma pump till den gamla med.

tisdag 7 september 2010

IsaDora Graffiti - Masterpiece Pink

Trixie och Masterpiece Pink

Här har jag målat ett lager med ZOYA:s "Trixie" och ett lager med IsaDora:s graffitilack "Masterpiece Pink" över det har jag ett tunt lager av Depend:s överlack.

Detta graffitilacket var ett av de lättmålade. Fick ungefär lika stora "graffitifläckar" på alla naglarna.

söndag 5 september 2010

Body ShopMissade Body Shops medlemsdag eftersom jag var bortrest. Men har nu i helgen varit inne och handlat lite  i alla fall. Det blev "Body Butter Olive" och "Peppermint Smoothing Pumice Foot Scrub".

"Body Butter Olive" har en diskret mild doft som jag tycker om. Den funkar bra även om man har något annat på sig som luktar (luktar lite som krämer gjorde när jag var liten).

"Peppermint Smoothing Pumice Foot Scrub" har jag funderat på ett tag och nu gjorde jag slag i saken. Den luktar verkligen starkt av mint och innehåller pimpsten som ska ta bort hård hud när du skrubbar fötterna med den.

Bonusgåva blev ett prov ur "Natruliftserien" med granatäpple. Jag fick "Firming Serum" som du ska lägga på innan du smörjer in dig med dagcreme.