lördag 28 augusti 2010

ZOYA Trixie


Letade efter ett sivlerlack till nyår och Fru Choklad tipsade mig om detta. Hann så klart inte få det till nyårshelgen och har nu haft det i skåpet ett tag. Tänkte att jag skulle prova det innan nästa nyårsafton infinner sig…

Silvret glittrar ordentligt och täcker bra. Ett riktigt snyggt silverlack tycker jag. Här har jag avvänt två lager men har ännu inte lagt på överlacket.onsdag 25 augusti 2010

Dagens sminkning
Jag började med primer "Clear" från MUS. Sen tog jag den gröna burken av MAC:s "Crush metal pigment", ”Stacked 2” på innersta delen av ögonlocket. På den yttre halvan har jag ”Oak Bronze” från MAD och som highlighter använde jag ”Sand Dune” också den från MAD. Sand Dune var lite mörkare än jag trodde så jag fick dutta mineralpuder i ansiktet för att det inte skulle se för vinterblekt ut, jag använde ”Gobi” från MUS. På övre fransraden och halva undre har jag svart ”Gel Eyeliner” som jag täckt med Microshadow ”Nightfall” båda från MUS och som pricken över i har jag min favoritmascara Max Factors ”False Lash Effect” (svart).
Här är de fyra burkarna med metalliska pigment från MAC. Det här kitet har det otroligt inspirerande namnet "Stacked 2"...

Den gröna använder jag ibland till vardags men de övriga är så glittriga att de mer känns som festskuggor.

måndag 23 augusti 2010

IsaDora Graffiti - Spraycan Blue

China Glaze Caribbean Blue och IsaDora Spraycan Blue
Här har jag först målat två lager med China Glaze "Caribbean Blue" ett lättmålat lack som täcker bra och torkar fort. Efter det la jag på ett lager med IsaDoras graffitilack "Spraycan Blue". Måste säga att den andra handen ser mycket bättre ut med snyggare krackeleringar. Eftersom jag är högerhänt kan jag inte fota den handen då bilden blir så suddig så ni får hålla tillgodo med en bild på den sämre handen. Över allt detta har jag ett tjock lager med "Seche Vite - Dry Fast Top Coat".

Jag gillar färgkombinationen på dessa lack men det känns lite som att jag går omkring med klistermärken från "Chiquitabananer" på naglarna så jag ska byta snart igen.

fredag 20 augusti 2010

IsaDora Graffiti - Masterpiece Pink


Återigen har jag två lager av "Creatives Bisou de Lulu". Även denna gång var det rinnigt och tog lång tid att torka. Tog lite tjockare lager denna gång så nu täcker det lite bättre.


över det la jag ett lager av "IsaDoras" graffitilack  "Masterpiece Pink" och över det ett tjockt lager av "Seche Vite - Dry fast top coat"torsdag 19 augusti 2010

IsaDora Graffiti - subway greenJag började med två lager av "Creatives Bisou de Lulu". Det var väldigt rinnigt och tog lång tid att torka. Efter det la jag på ett lager av "IsaDoras" graffitilack. Denna gång provade jag "Subway Green".  Det blev inte alls bra. Jag hade redan läst på Sminkans blogg att det gröna var det sämsta av graffitilacken, ändå blev jag besviken.

På bilden har jag ett lager  graffitilack (utan överlack). Måste säga att det ser bättre ut på bilden än i verkligheten. Jag tog i alla fall bort det direkt.

onsdag 18 augusti 2010

IsaDora Graffiti

Nu har jag varit och köpt IsaDoras GraffitilackFörsta försöket

Jag tog två tunna lager av ett gammalt guldlack som jag hade liggande. Det var ganska dåligt och svårmålat och över det tog jag ett lager av det svarta graffitilacket.

Bästa resultatet fick jag på långfingret och ringfingret. Jag insåg att man bara får dra ett tag med graffitilacket, tar man två lager så krackelerar det inte lika bra.

måndag 16 augusti 2010

Nubar Brilliant

Nubar Brilliant NPZ319

Ett av lacken från Nubars Prismscollection. Jag har målat två lager med "Nubar Brilliant" och ett lager med "Seche Vite - Dry Fast Top Coat"

Det holografiska kommer inte alls fram på bilden men är riktigt fint i verkligheten. Det är många som kommit fram och tyckt att lacket är jättesnyggt.

söndag 15 augusti 2010

Del Sol Spike

Inne
Här är "Spike" av märket "Del Sol". Jag har målat två lager och över det har jag ett lager Seche Vite "Dry Fast Top Coat"

Den gröna innefärgen tycker jag jättemycket om men den rosa kräver sol för att komma fram. Första gången jag var ute var det mulet och då hände ingenting. men när solen kom fram ändrade den färg fort.

Ute

torsdag 12 augusti 2010

EOTD

Dagens  sminkning blev somrig i gult och grönt.Som primer har jag använt "Primer Clear" från MUS. Innerst på ögonlocket har jag lagt "Sunshine" på mitten "Olive" och ytterst "Chance" alla tre från MAD. Highlighter är "Pink Frost" från MUS. Längs övre fransraden och halva undre har jag lagt "Army Green" från MAD med blöt pensel. Mascaran är Maybelline "Volume Express Turbo Boost"