torsdag 8 juli 2010

Remover


Köpte denna lilla praktiska burk. Den innehåller en skumgummidutt indränkt med remover. I skumgummidutten sticker man ner fingret och gnor runt för att få bort nagellacket.

Det är väl inte direkt en ersättning för vanlig nagellacksborttagning eftersom skumgummidutten ser ganska äcklig ut efter ett tag. Men när man målat alla naglarna och lyckas kladda till och förstöra en, DÅ är den perfekt. Bara att stoppa ner fingret och gno runt. Sen målar du om just det fingret.

onsdag 7 juli 2010

Del Sol -Day Dreamer


Inomhus
Idag har jag testat ett av "Del Sol-lacken". "Day Dreamer" blev först ut, det ska vara rosa inomhus och lila utomhus.


Utomhus
Först tyckte jag att lacket täckte dåligt och målade och målade. Men sen kom jag på att den ljusrosa "inomhusfärgen" nog syns lite dåligt eftersom den är så svagt rosa. Lacket var lättmålat och torkade hyfsta snabbt.

Jag har målat tre lager med "DayDreamer" och sen lagt ett lager "Seche Vite" över.

Förvandling på gång.

tisdag 6 juli 2010

Pigmentfläckar


Yellow Cream av märket DermaCeutic.


Efter yngsta barnet började jag få pigmentförändringar i ansiktet. Idag fick jag tipset av en hudterapeut att använda "Yellow Cream" av märket "DermaCeutic".

Jag fick med mig detta varuprov och ska nu ta en topz och dutta på fläckarna innan jag går och lägger mig. På morgonen ska det tvättas bort och sen är det viktigt att använda solskydd på fläckarna.

Jag ska försöka testa under semestern och rapportera resultatet.

måndag 5 juli 2010

Nailmail

Spike, Ruby Slipper och Day Dreamer


Idag fick jag min beställning från Nailmail. Jag hade beställt via Fru Choklad och idag kom hon förbi med leveransen. Det var tre "Del Sol-lack" De som ska ändra färg beroende på om man är utomhus eller inomhus. Det gröna "Spike" ska bli ljust lila utomhus "Ruby Slipper" ska bli rött och "Day Dreamer" ska bli mörk lila.


Essence och Brilliant


Dessutom kom mina "Nubarlack" från "Nubarprismscollectionen" som varit restnoterade. Det är "Essence" och "Brilliant". Visar bilder vartefter jag kommer att använda dem.

torsdag 1 juli 2010

EOTD

Idag blev det rosa/lilaBörjade med ”Eyeprimer Clear” från MUS. Över inre halvan av ögonlocket har jag ”Camisole” från MAD, jag tyckte att var svår att få på så att det såg bra ut. Den ville inte riktigt täcka. På yttre delen av ögonlocket har jag ”UR Great” från MAD och som highlighter tog jag ”Muffin” från MUS.
Längs övre fransraden och på hälften av den undre har jag svart Gel Eyeliner från MUS som jag sen har täckt med Microshadow ”Nightfall” också den från MUS. Till denna lilla anrättning har jag svart mascara ”Maybelline Volum express turbo boost” (låter nästan som om det vore en bil)

Jag vet inte vad som hänt med fotot, men "Muffin" ser grön ut. Den är ju mer åt neutralt rosa.