söndag 30 maj 2010

Nubar Meadow Sparkle

Av de tre nagellack jag beställde från Nailmail var två restnoterade. Det som kom var detta "Meadow” från ”sparkles-kollektionen”. Ett lack med MYCKET glitter som jag tycker blev jättefint på. Det kommer dessutom att vara kanon att lägga ett lager över något annat för att få till en snygg touch.


Meadow är mycket ljusare än vad jag hade förväntat mig. De bilder jag har sett förut har varit mer åt skogsgrönt, men basen är genomskinlig och sen är det fullt med grönt glitter. Här har jag målat tre lager och toppat med ett lager "Seche Vite" som överlack

Klubbkväll på Make Up StoreI torsdags var det klubbkväll på Make Up Store och jag var där tillsammans med Fru Choklad och två kollegor.

Resultatet av kvällen blev ögonskuggorna "Charity", "Pink Frost" och "Dagger", en flaska "Skin Serum", ögonpennorna "Vanilla" och "Wooden Metal", pensel 205 och ett set med pennor "Cover All Mix".

I presentpåsen låg det en provpåse "Body Scrub Oriental", ett rouge "Passionate Pink" och en ögonskugga "Cool"

lördag 29 maj 2010

Sommarklänning från H&M

Denna klänning hittade jag på Stinas stil se http://stilstina.blogspot.com/ Jag köpte den i svart på H&M för endast 199 kr.

Som Stina säger så är det skönt att ha något som  inte sitter åt när man mumsar i sig av sommarbuffén. Nu väntar jag bara på ett tillfälle att få använda den.

fredag 28 maj 2010

EOTD

Här ska jag visa dagens sminkning och vad händer? Två av tre 3 lampor i badrummet har pajat så bilden blir därefter.


Det gula syns bra, det gröna inte alls. Dessutom har jag en ögonfrans som hänger ner i ögat som en liten chic detalj...


Jag började med primer ”Clear” från MUS. På den inre halvan av ögonlocket har jag ”Sunshine” från MAD och på den yttre halvan ”Chance” från MAD (men den syns dåligt på bilden). Highlighter är ”Muffin” från MUS och som eyeliner blötte jag ”Army Green” även den från MAD.

Nu har mitt paket kommit

Idag kom mitt paket från www.jerseybeautycompany.co.uk/ ,det är alltid lika kul när det kommer. Speciellt gillar jag de små gratisproverna som de skickar med (de brukar inte vara knussliga).
Den här gången var det ”active moist” , ”intensive eye repair” och en stor flaska ”special cleansing gel” i paketet

Ny blogg igen...

min första blogg blev så spretig eftersom jag vill skriva om allt. Nu har jag därför min första blogg till "djupa" betraktelser om livet, min andra till böcker, filmer och liknande och här kommer den tredje. Den här tänkte jag skulle ha temat skönhet och hälsa. Välkomna ni som vill läsa